Tack alla ni som trots snöglopp och kyla kom till föreningens uppstartsmöte igår och gjorde kvällen till en succé! Med benäget bistånd av förbundsdirektör Inger Ekrem från RST så är nu Laholms Trädgårdssällskap bildat och vi blev över 100 medlemmar på en enda kväll! Det kallar vi för entusiastiskt mottagande! Och hjärtinnerligt tack till Peter Bengtsson för ditt karismatiska framträdande. Emellanåt nästan låste sig mungiporna i skrattläge och vi fick massor med inspiration och energi!!!
Ungdomsgruppen som tog emot i entrén, kokte kaffe och serverade egenhändigt bakat supersmarrigt fikabröd hade vi inte heller klarat oss utan. En stor applåd till er i efterhand eftersom det inte fanns tid att tacka när det blev bråttom på slutet!
Den gemensamma brainstormingen gav mängder med uppslag till föreningens framtida aktiviteter. Resor, öppna trädgårdar, växtbytardagar, arbetsbyten, besök i plantskolor och trädgårdsanläggningar, föredrag, bygge av fågelholkar mm, inventering av föreningens eget knowhow är bara några av förslagen. Håll utkik här på hemsidan efter vårens program som den nya styrelsen ska börja jobba med i nästa vecka.

Väl mött i vårsolen!

Klicka på rubriken ovan om du vill se bilder från kvällen